Tuesday, September 8, 2009

My First Award



happy nya dapat Award dari Oja. FYI this is my first award . TQ so much to Oja coz sudi bagi award ni kat saya. Kepada kengkawan semua sila la lawat blog Oja http://leeza.blogspot.com/ segalanya di sini.

Ok la today saya ada satu bengkel kursus untuk Melayan Karenah Pelanggan. Satu Hari bengkel ni smpi pkul 5ptg. Tu la org dalam dunia ni mcm2 karenah tak kira la sama da keje dipasaraya ke kerja sebagai orang kerajaan ke.. semua kena melayan karenah pelanggan yang bermacam2 ni... kadang2 soalan yang tak pernah kita terpikir pun dia orang tanya...
well semoga segalanya dapat di improvekan dalam bengkel ni." Semoga saya terus suksess". Aik wish diri sendiri la plak. ..

ok la bengkel dah nak start. Bye....



4 comments:

Oja said...

tq sepupuku kerana sudi menempekkan award itu di blog anda... :)

selamat berkursus

dotblogspotdotkom said...

huhuhuh..biasa la.. perangai manusia... nama pun manusia...

so kene le besabo dengan karenah mereka....

khaLifah feDi said...

erkk sepupu kamu ker onie..!!!

OnieMia said...

ye kf oja adalah sepupuku... abahku n maknya adik beradik

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin