Saturday, August 15, 2009

pelamin

kat umah pengantin di kg Sg.baru, muar, Johor , minggu lepas.










5 comments:

khaLifah feDi said...

waa.. dh x sabar cari calon menantu ea..

oja said...

Salam...weiii pe kabo org kampong? kenei tok ni sape? wahahahahha..tijah ada kt umah i skang ni . smlm dia nk jumpa HR Fiberail kt Menara TM ni so dia tumpang la i ke KL. dia bg blog dia ..dlm aku dok tgk2 tiba2 ternampak le followernya tu cam aku kenei je..hehehe...tu yg jengah jap... nanti lawat la i di leeza Dot blogspot Dot com

OnieMia said...

wah sedara datang... dia kat sane upernya .. wat nyibuk eh??

oja said...

dia dh blk naik bas kul 2 td...de ani suh dia dok lama tapinya dia ada test pas cuti ni so kene le mentelaah apa yg patut...x gitu????

OnieMia said...

ye mmg patut balik... bio dia blajo sikit.. result pun teruk tu..main2 lagi...huhuhu.kem slm de ani.. nak kuo ni.. ronda.. cau cin cau

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin