Monday, January 11, 2010

Boy Over Flower

Biarpun orang kata terlambat tengok tapi aku nyatakan disini cerita ini sangat-sangat la bestnya..dulu tayang kat KBS skang tayang kat TV8 kul 8.30 mlm mon-friday... tgk ulang2 kali pun tak jemu la.... siapa2 yang terlepas tgk boleh tgk online kat www.mysoju.com. kat situ banyak drama korea,taiwan jepun online.. tapi tajuk dia lain la dari malaysia kalo dia malaysia dikenali sebagai Boy Over Flower kat Mysoju dikenali sebagai Boy Before Flower... kelakar n romantis gitu...




siap buat wall paper lagi



dia org ni semua cute giler









koreanmovie.com



koreanmovie.com


koreanmovie.com


7 comments:

Uruchimaru @ kf said...

oic! nnti gwe ushar2 aa..

ps;- wey cik onie..nnti hang jadi penulis jemputan kat blog budak poli ok!

*blog under maintenance heee

En Hatta said...

ish,ish..mamasan ni.tak habis dgn drama korea nya

mamamiera said...

eiii comeynye awek korea ye..
dorang kalo wat muke penyek ke muncong ke totap comel.. cube kalo haku..?? ee gerenti hodoh.. mamatnye plak ensem gile babon.. onie, kite menjak dah de ank2 kecik, xde mase nk tngok lg 8tv taw..

OnieMia said...

to KF okkey..do ur work... tgk jgn tak tgk rugi

OnieMia said...

to en. hatta.. coz of this drama not bored... romantik komedi...dah last ade sedey skit la

OnieMia said...

to mamamiera... kalo tak sempat tgk kat www.mysoju.com wah promote gitu

OnieMia said...

sebenarnya cerita ni diadaptasi dari cerita meteor garden dan ada satu komik jepun apa nama tak ingat la... kat jepun pun ada buat cerita ni hana yori dango tajuk dia.

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin